Mandalas malebok- Eventyrlige enhjørninger

79.90 KR
Lek med spennende former. Å male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet som skaper avslapping og konsentrasjon.  Sidene kan enkelt rives ut slik at det blir enklere for barn og dele maleboken. Papiret er tykt og det er kun trykt en mandalas på ene siden.  Når du er ferdig med å male kan du klippe ut motivet og henge det på veggen eller bruke det til foreksempel et kort. Det er like gøy for barn som for voksne. I denne boken får du nydelige former med enhjørninger.    - Boken har 32 sider - Bokformat: 21,5 x 27 cm - Anbefalt alder 6+
Kjøp


Found on: www.extra-leker.no

Detaljer

Lek med spennende former. Å male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet som skaper avslapping og konsentrasjon. 
Sidene kan enkelt rives ut slik at det blir enklere for barn og dele maleboken. Papiret er tykt og det er kun trykt en mandalas på ene siden. 
Når du er ferdig med å male kan du klippe ut motivet og henge det på veggen eller bruke det til foreksempel et kort. Det er like gøy for barn som for voksne. I denne boken får du nydelige former med enhjørninger. 
 
- Boken har 32 sider
- Bokformat: 21,5 x 27 cm
- Anbefalt alder 6+
Lignende produkter Mandalas malebok- Eventyrlige enhjørninger