Sett # 1 av produkter for nyfødte. Nyfødt produkt og tilbehør Barn og mamma trenger komfortliv.

Katalog over alle viktige produkter for nyfødte og mødre.
Play sentre, rakett stoler, bilseter, baby poser, mating.

Feeding pute

Mamma trenger en pute for fôring. Amning eller flaskefôring, du vil bli overrasket hvor mye enklere og mer behagelig det er å gjøre med en slik pute.

Dette er ikke en dyr, god pute. Du kan velge en annen, men vær oppmerksom på sammensetningen. Unngåelse i barnas madrasser og puter polyuretan. Ifølge den nyeste forskningen, inkludert statistisk erfaring i New Zealand, er polyuretan farlig for barn, spesielt hvis ansiktet er nært materiale (ligger på magen på polyuretanbelegg).

Baby bæreveske

To alternativer, en er billigere, den andre er dyrere. Du vil bli overrasket over at vi ikke tilbyr et stort utvalg av poser som ser ut som moderne høy kvalitet ryggsekker. Faktum er at barnet ikke skal sitte på paven. Barnet skal ligge på moren eller i hengekøya slik at lasten fordeles jevnt på bak og bunn.

Vippestoler BABYBJÖRN

Du må ha denne stolen. Vi anbefaler dette merket. Sikker på at det er billigere og dyrere varianter. Men dette er flott variant, fordi barnet vil kunne balansere av egen vekt uten noen ferdigheter. Også du kan ta denne stolen til restaraunt eller noe annet sted og ut det på sofaen og bruk som fôringsstol.

Vippestol, Balance Soft, Cotton/Jersey, Mørkegrå/Grå

Omtrentlig pris: 1200 KR - 1500 KR
Vippestol, Balance Soft, Cotton/Jersey, Mørkegrå/Grå
Se hvor du skal kjøpe

Breast pump and feed bottle

Det er for mange varianter av fôrflasker og brystpumper, men phillips avent merke er solid valg. Prisen er god og kvaliteten er god. Men vær oppmerksom på å kjøpe bare glassflasker fordi plast ikke er trygt, spesielt hvis du bruker det i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin.

Din tidsbesparende fra Skip Hop

Din tidsbesparende fra Skip Hop. Stedsenter for babyer. Baby vil elske denne lekeplassen med interaktive leker og lyse farger, babyen din vil spille der lenge, og du vil kunne gjøre din virksomhet.

Det er også telefonholder for kule bilder og videoer.

Maxi-Cosi bilsete

Bilsete er en av de beste for pris. Du må være sikker på at du kjøper sår med isofix og bilen din støtter den.

Alle må ha produkter sammen koster rundt 6500 KR. Og det er bare det første settet. Baby og moms trenger mye mer må ha produkter. Sjekk ut Set # 2 snart.